marți, 19 februarie 2013

Ave Hotel – Victoriei

Un hotel intr-o zona ultracentrala, situat in apropiere de Gara de Nord si Piata Victoriei este locatia ideala pentru oaspetii orasului nostru. Locatia noastra va propune un concept nou de “ospitalitate cu personalitate” printr-o idee noua de cazare: boutique hotel. Acest concept nou isi propune sa redefineasca standardele cu care am fost obisnuiti pentru cazare, cu o ambianta speciala, care se doreste a fi “caminul din deplasare” unde veti beneficia de servicii personalizate, la pret accesibil.

Ave Hotel Calea Victoriei
Prin serviciile pe care le prestam, prin atentia pe care o acrodam fiecarui client in parte reusim sa cream amintiri de suflet pentru oaspetii nostri care revin la locatiile noastre cu sufletul deschis, stiind cat de bine au fost primiti anterior. Pentru faptul ca reveniti in locatiile noastre, ne simtim obligati sa va raspundem mereu cu acelasi profesionalism, sa va rasplatim cu facilitati precum lenjeriile noastre din bumbac satinat, adevarat rasfat pentru trupul dumneavoastra sau cu bai linistite in jacuzzi urmate de relaxare in fata semineului, la un pahar de sampanie de cea mai buna calitate.

Intre dotarile pe care le oferim, se numara accesul gratuit la internet de mare viteza, pentru a putea ramane conectati la afacerile dumneavoastra si pentru a nu pierde nimic din ceea ce conteaza pentru bunul mers al afacerii pe durata sederii la hotelul nostru. Camerele spatioase, mini bucatariile complet utilate, aparatele de aer conditionat, vi le punem pe toate la dispozitie, pentru un sejur cat mai placut.

Locatia centrala, la doar zece minute de principala cale de acces in Bucuresti, Gara de Nord, ne recomanda ca fiind o locatie extrem de accesibila, usor de gasit si imposibil de uitat. Beneficiati in locatia noastra de toate dotarile de care ati putea avea nevoie in timpul unei deplasari: bucatarie cu plita, vesela necesara, tacamuri, cuptor cu microunde si frigider. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice nevoi suplimentare ati putea avea.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati, contactatati-ne!